Til Menu  

Ledige stillinger hos BPAbiler

Salgskonsulent søges til Toyota Næstved - BPAbiler

Vi har fuld gang i bilsalget og søger netop nu en salgskonsulent til vores afdeling i Næstved. BPAbiler har Toyota-forretninger i Ringsted og Næstved og beskæftiger 26 dygtige og engagerede medarbejdere – vil du med på teamet?

Hvad kan BPAbiler tilbyde dig

Et selvstændigt job i et spændende arbejdsmiljø, kendetegnet ved travlhed, godt humør og tætte relationer til kunder og kollegaer. Vi tror på langvarige, stærke relationer og arbejder hver dag for at skabe tillid og troværdighed i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere. Du får mulighed for at sælge et af markedets bedste produkter, Toyota, som er førende indenfor Hybridbiler og fremtidens teknologier. Vi tilbyder en god fast løn, en attraktiv provisionsordning som belønner den ekstra indsats, bilordning samt pension- og sundhedsforsikring.

Hvad kendetegner dig

For at komme i betragtning skal du have erfaring som bilsælger samt brænde for salg og godt købmandskab. Vi forventer, at du sætter en ære i langsigtede kunderelationer, og at du er selvkørende, ansvarsbevidst og initiativrig. Du får stor indflydelse på din hverdag, ligesom du bidrager proaktivt til og har medansvar for, at afdelingen opnår sine salgsresultater. Kommer kunden ikke til dig, kommer du til kunden! Det forventes, at du er fortrolig med at sælge tillægsprodukter til bilen, herunder ekstra udstyr, serviceaftaler, finansiering og leasing.

Ansøgning

Føler du dig klædt på i forhold til ovenstående og er klar til at skabe gode resultater sammen med salgsteamet - så send din ansøgning og CV (behandles med fuld diskretion) til direktør Klaus Pedersen på kp@bpabiler.dk, som også står til rådighed for yderligere informationer på tlf. 42 42 07 00. Ansøgningsfrist 20. september 2018.